Centrul Economic “Bucovina” – tot mai tentant

Centrul Economic “Bucovina” de lângă Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava devine atractiv pentru agenții economici din județul Suceava, dar și pentru investitorii externi, a anunțat, ieri, într-o conferință de presă, președintele Consiliului Județean Suceava, Gavril Mîrza. Acesta, după ce s-a constatat că tot mai mulți agenți economici solicită închirierea de spații de depozitare, dar și pentru producție. „În perioada următoare, o firmă din Polonia va veni să închirieze un pavilion întreg pentru a-și desface produsele destinate industriei alimentare”, a explicat dl Mîrza.
 

Șeful administrației județene a arătat că Centrul Economic “Bucovina” devine din ce în ce mai cunoscut în sânul comunității oamenilor de afaceri, urmare a promovării pe plan intern și extern. Centrul cuprinde spații expoziționale, un parc tehnologic, un incubator de afaceri, mai multe săli de conferințe și un restaurant. Suma totală investită depășește 5 milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: