Monden

> Actrița Salma Hayek a anunțat, spre surprinderea tuturor, că se căsătorește și este însărcinată. După surpriza generală s-a aflat că Selma nu s-a îndrăgostit de oricine: François Henri Pinault este fiul multimilionarului francez François Pinault, care deține un grup de companii intitulat PPR (Pinault, Printemps și La Redoute). Este vorba de al treilea grup din lume în domeniul modei, care reunește firme de modă precum Gucci, Balenciaga, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen. Familia Pinault este și proprietară a lanțurilor de magazine Printemps și a librăriilor Fnac. Între achizițiile familiei se numără și casa de licitație Christie’s, diferite publicații, teatre și o echipă de fotbal. Pentru Salma (40 de ani), care preconizează să se căsătorească peste câteva săptămâni și să devină mamă în cursul acestui an, este vorba de prima căsătorie. François Henri este la a doua, el având din primul mariaj doi copii.
 

> Celebra vedetă de televiziune Oprah Winfrey a inaugurat, recent, o nouă școală pentru copiii săraci din Africa de Sud într-o clădire nouă, modernă. Școala primară Seven Fountains (Șapte Fântâni) a fost construită cu finanțarea oferită de organizația umanitară Angel Network, care îi aparține vedetei americane de televiziune. „Școala Seven Fountains este un exemplu pentru ceea ce toate școlile din Africa de Sud ar putea să devină”, a declarat Oprah Winfrey cu prilejul inaugurării acestei instituții de învățământ, ocazie cu care a cântat și a dansat alături cu profesorii și copiii care i-au scandat numele. Oprah a vizitat această școală pentru prima dată în 2002, într-o perioadă în care locația sa era într-o fermă. Noul proiect a costat 1,6 milioane de dolari, sediul fiind dotat cu 25 de săli de clasă, trei săli laborator, o bibliotecă, un centru de informatică, un teren de joacă și două terenuri de sport. > Actrița americană Brooke Shields a rămas blocată ieri în propria-i rulotă pe platourile serialului Lipstick Jungle alături de cele două fete ale sale. Ea a fost „salvată” de un membru al echipei de filmare. Acesta a reușit să se strecoare în rulotă printr-o fereastră și apoi, nereușind să deschidă ușa din interior, le-a ajutat pe cele trei să iasă pe aceeași fereastră prin care a intrat. Actrița a fost fotografiată în timp ce se strecura prin deschizătura geamului. „Am încercat în zadar să deschidem ușa rulotei care a rămas blocată”, a declarat un membru al echipei de filmare. > O replică a motocicletei condusă de John Travolta în ultimul său film, comedia Wild Hogs, un Harley Davidson realizat special pentru actor, a fost scoasă la licitație în scopul strângerii de fonduri pentru renovarea unui cinematograf în micuțul oraș Ocala, din Florida, unde actorul deține, de altfel, și o locuință. Motorul Harley Davidson este decorat cu autograful starului de cinema, iar amatorii vor putea licita pentru a-l cumpăra în luna mai, cu prilejul unei cine organizate în scopul strângerii de fonduri pentru restaurarea cinematografului din Ocala. De asemenea, la această licitație vor putea fi cumpărate jacheta de piele și casca de motociclist folosite de Travolta, ambele cu autograful actorului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI