Aprecieri pentru Colegiul Militar Liceal „Ștefan cel Mare”

Colegiul Militar Liceal „Ștefan cel Mare” din municipiul Câmpulung Moldovenesc a rămas o instituție de învățământ de calitate. La o concluzie asemănătoare au ajuns inspectorii militari și civili care au desfășurat recent un control în unitate. Potrivit precizărilor referentului de specialitate relații publice al colegiului, Elena Jora, „această activitate este desfășurată periodic de Statul Major al Forțelor Terestre, pentru evaluarea instituțiilor militare de învățământ.
 

Comisia de control a fost condusă de reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Terestre și constituită din inspectori de specialitate, pentru fiecare disciplină de învățământ, desemnați de Ministerul Educației și Cercetării din cadrul Inspectoratului Școlar al Municipiului București și din Inspectoratul Școlar Județean Suceava. În urma controlului, comisia a apreciat că instituția câmpulungeană este în măsură să-și îndeplinească misiunea, aceea de a furniza servicii de educație, prin care se asigură socializarea militară inițială și pregătirea elevilor pentru a accede în instituțiile de învățământ postliceal și universitar în care se formează militari de profesie”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI