Andreea Bîrzu, locul 1 la ergometru

Canotorii fălticeneni au obținut din nou rezultate remarcabile. Recent, în cadrul Cupei României la ergometru, Andreea Bîrzu a câștigat locul I. Cupă României la ergometru s-a ținut pe zone, Andrea Bîrzu (antrenată de Ana Avrămia și de Vasile Avrămia) obținând la Iași, în cadrul confruntărilor cu ceilalți canotori din Moldova, cel mai bun timp.
 

Până la prima competiție din acest an pe apă, Campionatul Național de Fond, cei 25 de canotori fălticeneni speră să obțină locuri pe podium în lupta pentru medalii cu cluburi de tradiție precum Steaua, Dinamo, Olimpia sau Timișoara, în cadrul Campionatului Național de Ergometru fete și băieți.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI