Mihai Sandu Capră pune degetul pe rana Alianței D.A.

Viceliderul grupului liberal din Camera Deputaților, deputatul de Suceava, dl Mihai Sandu Capră, a declarat vineri că PD încearcă să inducă opiniei publice sentimentul că doar PNL este susținut în Parlament de parlamentari ai Opoziției, în condițiile în care de aceeași susținere se bucură implicit PD, ca partener al PNL în Guvern. Dl Mihai Sandu Capră a declarat, într-o conferință de presă, că actualul guvern este minoritar în condițiile determinate de ieșirea de la Guvernare a PC și că, deocamdată, are suficientă susținere în Parlament.
 

El a mai spus că toți miniștrii din actualul Cabinet, mai puțin ministrul Justiției, care a pierdut sprijinul politic în Senat în urma unei moțiuni de cenzură, sunt susținuți în Parlament cu sprijin al parlamentarilor PSD, PRM și PC. „PD încearcă să abată atenția și arată că numai miniștrii PNL sunt susținuți în Parla-ment și de Opoziție. Se vede clar că guvernul este minoritar și are, până la o eventuală mo-țiune de cenzură, susținerea Parlamentului”, a explicat dl Capră. „Și miniștrii PD sunt susținuți de PSD și PRM”, a mai spus domnia sa. El a arătat că de la începutul actualei guvernări PD a încercat să nu-și asume decât succesele actului de guvernare, arătând că greșelile sunt doar ale PNL. „PD nu vrea să-și asume decât meritele guvernării și tot încearcă să spună că lucrurile rele aparțin PNL, iar cele bune sunt ale PD”, a mai spus deputatul liberal.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI