Începe „hora” alegerilor în PSD Suceava

Secretarul general al PSD, dl Titus Corlățean, a anunțat ieri activul PSD că vor fi demarate, la nivelul tuturor organizațiilor din județ, mai puțin cea județeană, alegeri interne. Domnia sa a declarat, și într-o conferință de presă, că un calendar exact al acestor alegeri va fi realizat în perioada următoare și că se așteaptă la o adevărată competiție internă pentru desemnarea celor mai bune persoane care să preia conducerea organizațiilor locale. Mai mult, domnia sa a promis că se va implica personal în organizarea alegerilor, dar și în sprijinirea organizației județene pentru câștigarea alegerilor locale și generale în județ. „Voi lucra foarte strâns cu organizația de la Suceava. Vrem un scor foarte bun la alegerile locale și generale din 2008”, a explicat dl Corlățean.
 

La rândul său, liderul organizației județene a PSD, dl Gavril Mîrza, a spus că „vor fi alegeri libere. O serie dintre lideri vor fi realeși cu siguranță, o altă parte – nu”. Prezent la conferința de presă, președintele organizației municipale Suceava a partidului (una dintre cele mai puternice din județ), dl Virginel Iordache, a refuzat să se pronunțe în privința posibilei sale candidaturi. Din datele pe care le deținem concurența la funcția de președinte al organizației va fi foarte mare, miza fiind, bineînțeles, posibila desemnare a viitorului candidat la funcția de primar al Sucevei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI