Suceava – Alianța continuă

Președintele Organizației Municipale Suceava a PD, consilierul local Niculai Barbă, a anunțat, ieri, că organizația locală a PD va acorda sprijinul necesar conducerii liberale a Primăriei Suceava după ce în urmă cu o săptămână acuza liberalii de favorizarea PSD și considera PNL Suceava în afara protocolului Alianței D.A. Președintele organizației democrate municipale a declarat, într-o conferință de presă, că formațiunea pe care o conduce va condiționa sprijinul de implicarea personală mult mai fermă în problemele de urbanism a primarului Ion Lungu, care este și președintele PNL Suceava. El a spus că în cadrul Biroului Permanent Local al PD Suceava s-a stabilit să se acorde în continuare sprijin conducerii liberale a Primăriei și că i se oferă primarului o perioadă de grație, fără să precizeze care este termenul limită. „Așteptăm să vedem pași concreți făcuți de primar și implicarea lui personală. L-am văzut extrem de răvășit în ultima perioadă pe domnul Lungu”, a spus dl Barbă.
 

Consiliul Județean de Coordonare al Alianței D.A. Suceava a discutat, marți după-amiaza, situația intervenită după ce președintele organizației municipale a PD Suceava, Niculai Barbă, a acuzat că liberalii suceveni se află în afara Protocolului PNL-PD, pentru că „susțin stări de lucruri în favoarea PSD”, el făcând referire la un proiect de hotărâre pentru adoptarea unui plan urbanistic de detaliu necesar pentru obținerea autorizației de construire pentru hotelul familiei consilierului local PSD Jeni Mandachi. Purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, dl Mihai Aurel Steiciuc, a declarat, ieri, că în cadrul CJC al Alianței D.A. s-a constatat că acest incident este „minor” și a fost declarat „închis”. El a spus că liderii PNL și PD Suceava au stabilit modul de acțiune pentru mai multe proiecte comune politice și administrative. „S-a hotărât să ne vedem în continuare de proiectele locale comune”, a mai spus dl Steiciuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: