PSD și PNL se războiesc în declarații

PSD Suceava a anunțat ieri că principalul obiectiv vizat pentru alegerile locale din 2008 va fi recâștigarea fotoliilor de primari ai marilor orașe și municipii din județ și menținerea numărului actual de primari. Liderul județean al PSD, dl Gavril Mîrza, a spus că printre orașele vizate se află Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni și a explicat că „unii dintre cei care acum ocupă vremelnic fotoliile respective și care au avut o prestație foarte slabă până acum ar trebui să plece singuri pentru a nu mai face rău comunității”. Cele patru municipii sunt conduse în momentul de față de primari liberali. Domnia sa a refuzat însă să precizeze la cine anume a făcut referire. Social-democrații sunt deciși să demareze acțiuni politice de anvergură care să ducă la „recâștigarea încrederii electoratului în PSD” și să nu lase nici o șansă să le scape din mână la alegerile locale viitoare.
 

„Intenționăm să declanșăm acțiuni politice serioase în contul campaniei de la alegerile locale și să ne concentrăm pe desemnarea candidaților de primar. Vom merge la viitoarele alegeri cu oameni care au demonstrat calități de manageri și dorința de a face ceva pentru comunitate”, a mai spus dl Mîrza. Președintele PSD a fost destul de ferm în declarații și, din câte se pare, PSD a demarat ofensiva pentru alegerile din vara anului viitor. În replică, președintele PNL Suceava, dl Ion Lungu, a spus că nu înțelege de ce „dl Mîrza a fost așa de iritat de faptul că noi liberalii am anunțat că dorim să câștigăm conducerea Consiliului Județean în 2008, pentru că pe mine nu mă irită ideea lansată de domnia sa. Mai rămâne să și poată să câștige primăriile respective”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: