La Poieni Solca

Bucuria, mai degrabă necaz

Prefectul județului, dl Orest Onofrei, a atras atenția, într-un mod foarte serios, asupra repercusiunilor înființării comunei Poieni Solca. Dl Onofrei a explicat că noua comună va avea mari probleme în asigurarea fondurilor pentru funcționarea ca unitate administrativă de sine stătătoare, mai ales că sursele de venit sunt extrem de puține.
 

„Vom încerca să sprijinim noua comună. Însă ea nu poate să trăiască doar din taxa de pășunat sau din taxele pe gunoiul de grajd. Va fi extrem de complicat să funcționeze comuna cu toate instituțiile pe care trebuie să le înființeze”, a precizat dl Onofrei. Domnia sa a con-cluzionat că „în momentul de față suntem la nivelul în care trebuie să ne divizăm ca să ajungem să ne unim. Împreună ar fi fost mai ușor să se realizeze proiecte ma-jore de dezvoltare și să se obțină fonduri.”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: