Război Rosal – Urban pe marginea gunoaielor sucevene

Primăria va contesta rezoluția Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor pe tema disputei dintre Rosal Group București, câștigătorul licitației de atribuire a serviciului de salubritate în Suceava, și Urban Râmnicu Vâlcea, firmă eliminată, pe motiv de scrisoare bancară de garanție în neregulă. Conducerea municipalității a solicitat o urgentare a contestației depuse de Urban, astfel încât asigurarea curățeniei în urbea reședință de județ să nu aibă de suferit. Mai ales că contractul cu societatea bucureșteană Rosal trebuia semnat și să-și facă efecte încă de la 1 ianuarie 2007. Răspunsul de la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor nemulțumește parțial executivul sucevean. Aceasta, în ciuda faptului că toate consemnările din procesul-verbal întocmit de structura amintită sunt favorabile primăriei sucevene și resping, ca fiind nefondată, acțiunea înaintată de Urban Râmnicu Vâlcea.
 

Organul citat a dispus ca administrația suceveană să întocmească încă un proces-verbal, dar, potrivit dlui Lungu, acesta ar da Urban posibilitatea înaintării unei noi contestații, „și, probabil, firma abia așteaptă acest lucru, să aibă posibilitatea să conteste din nou”. „Avem toate documentele care dovedesc faptul că licitația a fost corectă și că s-au parcurs toți pașii necesari. Însă, noul proces-verbal ce trebuie întocmit de noi dă posibilitatea firmei Urban să facă o altă contestație, lucru care nu este corect. Știu că există acest război între Rosal și Urban, iar primăria este vic-timă colaterală. Sunt convins că, în cele din urmă, vom avea câștig de cauză. Noi am putea încheia și astăzi contract cu Rosal, însă vom parcurge procedura legală, pentru a nu mai fi nicio îndoială asupra corec-titudinii demersului nostru”, spune primarul Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: