Cros, tineret

Irinel Zamfir duce școala suceveană de atletism la Europene

O tânără atletă provenită din valoroasa școală de atletism de la Suceava ia startul, pe 10 decembrie, la Campionatele europene de cros pentru tineret de la San Giorgio, Italia. Irinel Zamfir, fondistă prin formație, în vârstă de 21 de ani, membră a lotului național și actualmente studentă la IEFS Bacău, participă la competiție împreună cu alte 4 talentate sportive din România. „Sper să reușim să aducem puncte echipei. Ne simțim în formă, iar personal mă simt excelent. Nu voi dezamăgi Suceava, orașul în care m-am format ca atletă, la LPS, apoi la CSM. Le mulțumesc celor care m-au călăuzit în atletism”.
 

Prof. Gheorghe Ungureanu, cel care a descoperit-o și i-a îndrumat pașii spre marea performanță: „Un copil talentat, cu rezultate excelente la competițiile la care a participat când era la LPS. Îi prevăd un viitor strălucit”. Antrenorul Radu Mihalescu, CSM Suceava: „Ce să spun? La 5000 m și la 10.000 m are perspective senzaționale. Un talent nativ, la șlefuirea căruia sunt mândru că am luat parte”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI