Campionul mondial la atletism Ivan Heshko a revenit la Suceava

Campionul mondial Ivan Heshko a luat parte, la sfârșitul săptămânii trecute, la cea dea XVI-a ediție a Cupei Sucevei la atletism. Sportivul care a cucerit o lume întreagă în luna mar-tie a acestui an, când a doborât recordul mon-dial la 1500 de metri, ne-a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că emoțiile îl copleșesc de fiecare dată când vine la Suceava. Ivan a venit însoți de antrenorul său și nu în ultimul rând șeful Direcției de Sport din Cernăuți, Gheorghe Mazurașu. Campionul ne-a spus că visul lui, acum, este să câștige Olimpiada. “Nu o să vă vină să credeți, dar, înainte de atletism, am început, când eram în clasa a III-a, să fac fotbal. Pe atunci, actualul meu antrenor m-a remarcat și m-a chemat la antrenamente. Nu pot să spun că nu eram bun la fotbal, doar că mi-am dat seama că voi ajunge departe dacă aleg atletismul. A trebuit să aleg și am ales.
 

Acum mă antrenez în orașul natal. Nu vreau să merg în altă parte, deoarece consider că schimbarea îmi va afecta psihicul, dar și fizicul”, ne-a spus Ivan. Campionul mondial a mai făcut referire la o serie de incidente din timpul carierei sale de atlet. “S-a întâmplat, la Atena, să alerg cu un singur papuc, pentru că m-a descălțat din greșeală un alt sportiv”, a mărturisit sportivul ucrainean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: