În PNL Suceava

Ciocniri dure

Majoritatea liderilor organizațiilor PNL din zona municipiului Suceava s-au pronunțat pentru unitatea partidului în actuala structură și nu agreează presiunile care se fac asupra conducerii PNL, a declarat, duminică, senatorul PNL de Suceava, dl Tiberiu Prodan. Domnia sa a spus că liderii organizațiilor liberale din zona arondată municipiului Suceava, ce reprezintă aproape o treime din organizațiile din județ, s-au întâlnit vineri seara și au dezbătut situația creată în partid prin demisia vicepreședintelui Gheorghe Flutur, senator de Suceava. El a arătat că aceștia au afirmat că respectă conducerea aleasă la Congresul PNL și că nu agreează presiunile care se fac asupra conducerii. Potrivit dlui Prodan, majoritatea liderilor organizațiilor liberale au apreciat că forțarea unei reveniri a lui Theodor Stolojan în PNL nu ajută partidului. Unul dintre lideri a arătat în cadrul întâlnirii că Theodor Stolojan, care a participat alături de ceilalți membri de partid, la construcția unei case, „stă acum în afara gardului și aruncă în fiecare zi cu noroi în această construcție”.
 

Reprezentanții organizațiilor liberale din județul Suceava se întâlnesc în aceste zile, pe zone, pentru a discuta situația din partid în urma demisiei lui Gheorghe Flutur. Pe lista semnatarilor apelului inițiat de Flutur se află și președintele PNL Suceava, primarul Ion Lungu, care a anunțat că nu demisionează din funcția din partid și că va continua să militeze pentru unitatea partidului astfel încât PNL să rămână o forță pe scena politică românească. De remarcat este că doi dintre deputații PNL suceveni care au semnat primul apel la unitate lansat de Gheorghe Flutur, Mihai Sandu Capră și Romică Andreica, nu au mai semnat noul apel făcut vineri de senatorul liberal. Deputatul Mihai Sandu Capră s-a declarat „profund mâhnit” că Gheorghe Flutur în campanie a luptat contra PSD, susținând ideile PNL, iar acum „luptă împotriva PNL”. „Rămân alături de PNL și îl susțin pe Călin Popescu Tăriceanu în calitate de președinte al PNL și de prim-ministru. Rămân fidel electoratului care m-a votat și voi lupta pentru realizarea proiectelor de investiții în județ care să conducă la re-alizarea programului guvernamental”, a spus dl Capră.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: