Semne de mirare

> Nuntă ca-n povești… pentru câini! S-a întâmplat să ne mai vină la îndemână un asemenea subiect. Iată că acum aflăm că magazinul Harrods din Londra a lansat o ofertă conform căreia stăpânii de câini I se pot adresa ca să-i nuntească. Nu orice câini și nu orice stăpâni, înțelegem văzând prețul minim a unei astfel de nunți: 5000 euro. “Fericitului cuplu” i se promite că va fi adus într-o trăsură trasă de cai (câini trași de cai, hmmm…), mirii fiind îmbrăcați în costume de firmă, nu mai ieftine de 70 euro/bucata. După șampanie (pentru câini sau pentru stăpâni?) urmează deplasarea în luna de miere câinească, la elegantul hotel (așa se zice) din Kent, numit “Paw Seasons”. Notați-vă de pe acum aceste date, fiindcă, cine știe, poate vă vor fi de folos, din ianuarie 2007 încolo… Atenție, însă: câinii nu vor face schimb de verighete, ci de gulere!
 

> Record de cântat. Un neamț a stabilit recent un record mondial de cântat, susținând un concert ce a durat aproape 60 de ore, fără întrerupere. Hartmut Timm a de-pășit cu aproximativ 3 sferturi de ceas vechiul record, deținut de un italian. Neamțul nu e cântăreț profesionist (unui profesionist nici nu i-ar fi dat mâna să se expună, de teamă să nu dea rapid în… polu-are fonică). El a interpretat mai ales cântece la modă la mijlocul seco-lului trecut, despre care se spune că ar fi fiind foarte dificil de interpretat. Hartmut a început concertul joi și l-a încheiat duminică, interpretând, bănuim, melodiile respective o dată și încă o dată și încăăăăă… > Sport, dar fără gâfâieli! O sală de fitness din New York, ce funcționează după reguli foarte stricte, i-a retras calitatea de membru unui bărbat din cauză că acesta a fost surprins gâfâind în timpul unui exercițiu. Omul se silea, săracul, să ridice niște greutăți… A fost oprit din icneli și opinteli și poftit afară. Proprietarul a explicat ulterior presei că dorește să ofere clienților săi (ceilalți, care au rămas) “o ambianță neintimidantă”. > Cu zece șerpi în gură! Un texan a devenit vedeta “Zilei tuturor recordurilor” (ce se marchează la – unii – occidentali de Ziua tuturor sfinților!) ți-nând în gură, la New York, 10 șerpi. Estimp, la Paris, 1188 de francezi s-au sărutat con-comitent pe esplanada La Defense. (Deși respirăm de la o vreme suficientă cultură americană, aș zice că, la capitolul recor-duri, am putea rămâne în… defensivă!) Să nu rămână ma prejos, au intrat în circul ăsta și japonezii: 14718 de indivizi au băut ceai în același timp. Neluând legătura cu Guinness Book, România a pierdut șansa de a se trece în Cartea recordurilor de Ziua tuturor recordurilor. Mai că sunt sigur că, la noi, în aceeași clipă, peste 20000 de români duc o țuică (sau altă tărie) la gură!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: