Semne de mirare

> Papagalul n-a vorbit cu regina! Circulă și la noi bancuri cu papagali care spun măscări. Dar rândurile ce urmează nu sunt dintr-un banc. Sunny, un papagal din specia “african grey”, constituia atracția unui vas britanic, printre altele pentru “limbajul marinăresc” pe care îl folosea când era stârnit. Tocmai “limbajul marinăresc” era să decidă, de curând, debarcarea papagalului. Vasul urma să fie vizitat de însăși regina, iar comandantul, pentru a nu risca să fie făcut de rușine, l-a încredințat, în cele din urmă, unui marinar din echipaj, cu mi-siunea de a-l ține sub punte sub comanda strictă: “Ciocu’ mic!”
 

>În viață, după 6 gloanțe trase în cap! O braziliancă în vârstă de 21 de ani a avut nenorocul de a se mărita cu un… pistolar. Într-o nefastă zi, cei doi s-au certat și, la mânie, soțul s-a gândit că face bine dacă îi îndeas consoartei în cap nu mai puțin de 6 gloanțe. Femeia a supraviețuit totuși rănilor și, în weekend, era încă internată într-un spital din Monte Carlos; 5 gloanțe “îi șterseseră” doar capul, iar unul, ce-i penetrase craniul, urma să fie extras… > Din pizza, operă de artă! Domenico Crolla se laudă că este autorul/bucătarul celei mai scumpe pizza; specialitatea pregătită de el costă “doar” 3000 de euro. Ea conține, printre altele, caviar muiat în șam-panie, langustă marinată în coniac fin, trufe ambalate în foițe de aur de 24 karate, somon afu-mat adus tocmai din Scoția, carne de căprioară, roșii des-hidratate natural… O adevărtată și foarte prețioasă operă de artă culinară, a cărei preparare a durat câteva zile. Bucătarul speră să-și vândă specialitatea, la licitație, pe internet. > Maimuțe “profesioniste”! Somboon Cheumuang, 56 de ani, și soția sa lucrează pe o plantație de cocotieri, însoțiți de doi macaci, Kai și Kaew, care sunt socotiți singurii culegători “profesioniști” de pe plantație, informează AP. Cele două maimuțe lucrează de 10 ori mai repede decât un om; cu toate acestea nu sunt plătite decât cu câte un bol de orez, zilnic. În Thailanda, se estimează că muncesc astfel până la 1200 de maimuțe. Cele mai multe au trecut prin mâ-na dresorului Surat Thani, care se mândrește că are la activ peste 1500 de astfel de “lucrători”. >Și sutien, și sacoșă! În treacăt, despre o invenție recentă (promovată în Asia sub o marcă ce miroase a… contrafacere – Truimph), despre care informează Reuters: sutienul care poate fi folosit și ca sacoșă pentru cumpărături. Se numește “No More Plastic Bags Bra” și este menit să înlo-cuiască pungile de plastic. Așa-dar…, puneți mâna pe el! > O femeie pe picior mare! Este chinezoaica Yao Defeng, 34 de ani. Ea are înălțimea de 236 cm, este cea mai mare asiatică (suferindă fiind de gigantism). La o asemenea înălțime, poartă încălțări cu nr. 54.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: