La Balul Bobocilor Colegiului Tehnic „Samuil Isopescul“

Diva „Cream“ nu a venit

Sala mare a Casei de Cultură Suceava a găzduit, joi seara, Balul Bobocilor organizat de elevii Colegiului Tehnic “Samuil Isopescul”. Organizatorii au invitat-o pe frumoasa “Cream” să susțină un concert, însă joi dimineața ea a sunat și a anunțat că nu mai poate veni. În cele din urmă concertul care a marcat finele spectacolului concurs de la “I -4” a fost susținut de formația Class. Membrii trupei au salvat situația pentru a doua oară anul acesta. Aceștia l-au înlocuit și pe “DJ Project” la Balul Bobocilor al Liceului de Informatică Suceava, care a avut loc săptămâna trecută.
 

Lungu Rebeca a fost încoronată regina balului Ca orice Bal al Bobocilor care se respectă, în scenă au fost invitați aspiranții la titlurile de Miss și Mister Boboc ale Colegiului Tehnic “Samuil Isopescul”. Cei 15 adolescenți au defilat în fața publicului și a juriului format, atât din cadre didactice, cât și din reprezentanți ai sponsorilor și a mass-mediei sucevene. Cea care a spart gheața a fost Rebeca Lungu, în vârstă de 15 ani, o brunetă cu ochii verzi, care susține că este “de gașcă”. Roxanei Argint, îi place să fie în centrul atenției și urăște minciuna. Concurenta cu nr. 3, Alexandra Ulias, susține că este o fire petrecăreață, distractivă și cu simțul umorului. O fire rebelă, concurenta cu numărul 4, Ana-Maria Chitac, iubește calculatorul și muzica. Mariana Olărean a spus despre ea că este încăpățânată. Concurenta cu numărul 6, Daniela Romanciuc, iubește fotbalul și se consideră o fire rebelă. Sorina Hrișcă, o blondă ambițioasă, a spus că în viața de zi cu zi este un drăcu-șor blând, cu față de îngeraș. Ultima concurentă, dar nu și cea din urmă este Nicoleta Ivan, are 15 ani și reprezintă clasa a IX-a A. Aspiranții la titlul de mister boboc au pășit în scenă ferm și fără emoții. Primul concurent a fost Sergiu Pascariu, căruia îi plac muzica și fotbalul. Stelică Parpalița, este în zodia capricornului, are 16 ani și îi place să cânte. Concurentul cu numărul 3, Andrei Dula spune despre el că este o fire încăpățânată, având ca hobby luptele. Ionuț Severincu adoră să privească lumea de sus. Pescuitul și internetul sunt pasiunile concurentului cu numărul 5, Gabriel Cobilița. Un pasional rebel, care iubește jocurile pe calculator, este Vlad Pricop. Concurentul cu numărul 7, Sergiu Nica adoră să meargă la sala de fitness. Un scorpion care are ca hobby plimbările și muzica, s-a autointitulat Vasile Siminicariu. Adolescenții au trecut prin probe de “foc”. În cele din urmă regina balului a fost încoronată Rebeca Lungu, iar titlul de mister a fost acordat concurentului cu numărul 4, Sergiu Nica. Din programul spectacolului concurs nu au lipsit dansul, muzica pe toate gusturile și parodiile. Au urcat pe scenă trupa de Break Dance “Of the street”. O voce caldă a fost cea a Irinei, o tânără care a interpretat melodii din repertoriul celebrei Celine Dion și trupa X-Treme, care a reușit să impresioneze publicul. Frunțile celor aflați în sală au fost descrețite de trupele de umor ale unității de învățământ menționate care au prezentat mai multe parodii, precum “Trăzniți în dragoste” și “Balada lui Mihai Viteazu”. Finalul spectacolului a fost marcat de formația Class alături de care au dansat și au cântat cei aflați în sală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: