Vedetele „de București“ au „jumulit“ liceenii suceveni de mii de euro

Tradiționalele Baluri ale Bobocilor organizate de liceenii din municipiul reședință de județ au vârât în buzunarele vedetelor invitate mii de euro. Cheltuielile au fost suportate de părinții copiilor, în mare parte, și, desigur, de sponsori. Potrivit site-ului www.night.ro, pentru un concert de 30 de minute, vedetele percep tarife între 600 și 5500 de euro. Ba, mai mult, deși în contracte sunt prevăzute prețuri destul de pipărate pentru buzunarele adolescenților, “vedetele” întârzie la concerte, invocând fel de fel de motive sau chiar nu se prezintă. Acesta este, de exemplu, cazul lui DJ Project, care a întârziat o oră la Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava. “Artistul” a fost întrebat de reprezentanții presei locale asupra motivului întârzierii, însă răspunsul a fost unul sarcastic: “am stat la baie”.
 

Neseriozitatea acestuia a fost reconfirmată la Balul Bobocilor al Liceului de Informatică “Spiru Haret” Suceava, unde, după ce a semnat contractul, nu și-a făcut apariția, situația fiind salvată de formația Class. Cu toate acestea, potrivit situ-lui menționat mai sus, “vedeta” percepe 1400 de euro pentru 30 de minute de concert, în timp ce formația Class doar 1000. Membrii formației 3SD, una dintre veteranii genului în România, percepe potrivit sursei citate 1800 de euro pentru un spectacol. “Simplu”, trupa care a ținut în picioare timp de mai bine de jumătate de oră elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară ia pentru un spectacol 1350 de euro. Frumoasa “Cream” percepe 600 de euro. Talentata artistă va concerta la Balul Bobocilor a Colegiului Tehnic “Samuil Isopescu”. Nu putem decât să aplaudăm atitudinea organizatorilor Balului Colegiului Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”, care au spus în scenă un spectacol de excepție fără a scoate mii de euro din buzunarele elevilor pentru a plăti vedetele “de București”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: