O educatoare acuză un primar că a scuipat-o și înjurat-o

Firuța Secrieru, educatoare în Vulturești, s-a prezentat la redacție, ieri, pentru a-l reclama pe primarul localității, Cătălin Constantin Ciubotariu, care ar fi agresat-o verbal și fizic, în timp ce ea încerca să-și parcheze mașina în curte. „Am vrut să intru în curte, dar nu am putut, pentru că în fața porții mele, la familia Loghin, erau parcate mașina dlui primar și a dlui secretar Marian Crăciun. Le-am rugat pe fetițele aflate la poartă să meargă să-l cheme pe tatăl lor să dea mașina un pic mai încolo sau mai încoace. Atunci el a ieșit foarte nervos, deranjat, a venit la mine foarte repezit să-i dau cheile mașinii, să conducă el. A venit la geamul mașinii, care era deschis, m-a scuipat și m-a repezit cu mâinile, făcându-mă „scârbă”. În tot acest timp, nevasta lui îl tot trăgea și îl ruga să se liniștească. Am coborât din mașină și, la fel, a continuat cu scuipături și tot felul de injurii”, ne-a declarat educatoarea.
 

Contactat telefonic, ieri, primarul Cătălin Constantin Ciubotariu ne-a declarat: „Nu m-am întâlnit ieri cu această persoană. Este o mincinoasă. Vrea să mă ponegrească pentru niște probleme de fond funciar pe care mi le impută”. „Aveți ceva de împărțit cu dumneaei?”, l-am întrebat pe edilul-șef. „Nimic, în afară de faptul că sunt de aceeași vârstă ca și dânsa. Vă mulțumesc, pentru că, potrivit deontologiei profesionale, mi-ați luat și mie părerea. Este o mincinoasă”. Dincolo de minciuni sau așa-zise minciuni, la Poliție, deocamdată, nu s-a înregistrat nicio plângere. Dacă primul gospodar al unei comunități scuipă când și pe cine vrea, e grav. Dacă e doar o „minciună” a unei educatoare localnice, de aceeași vârstă cu dumnealui, ceva parcă nu e în regulă. Cel puțin din partea autorității locale. Oricum, și noi îi mulțumim dlui primar pentru solicitudine.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: