Cinste lui Lungu

„Noi, la Suceava, suntem o echipă puternică, ce are în frunte o emblemă, care se cheamă Gheorghe Flutur, și rămânem uniți”. Acestea au fost cuvintele pe care președintele Organizației Județene Suceava a PNL, Ion Lungu, le-a spus, ieri, la finele unei conferințe de presă, ce a avut ca principal subiect de discuție decizia liberalilor suceveni de a-l readuce în partid pe Theodor Stolojan. Din punctul meu de vedere, dl Lungu a dat dovadă, încă o dată, că este un om cu caracter, care știe să fie alături de echipa sa. O echipă în fruntea căreia se află de ceva vreme și care are drept lider pe Gheorghe Flutur. Acesta din urmă este, fără doar și poate, șeful liberalilor suceveni. Cine i-a stat împotrivă s-a văzut dat deoparte, fie mai agresiv, fie mai cu blândețe.
 

Ion Lungu a fost tot timpul alături de dl Flutur și de fiecare dată a făcut echipă bună cu acesta. Actualul lider județean al PNL Suceava s-a dovedit a fi în momentele decisive o personalitate de caracter, care a știut să și încaseze dacă a fost nevoie. Ion Lungu joacă zilele acestea o carte politică foarte importantă pentru viitorul său. Este conștient de asta și, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a aruncat în apărarea prietenului său Gheorghe Flutur. Poate că e un gest sinucigaș sau poate că e șansa lui, doar viitorul o va spune. Peste toate însă rămâne imaginea unui om politic care are coloană și nu-și trădează prietenii, indiferent de consecințe. Iar, pentru asta, Ion Lungu merită tot respectul .

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: