La Colegiul Național “Mihai Eminescu”

Un bal de pomină

Un boboc și o boboacă, de la Colegiului Național “Mihai Eminescu” Suceava, au fost salvați de pe o insulă pustie! Nu descriem un episod dintr-un serial T.V., ci Balul Bobocilor de la instituția de învățământ menționată, care s-a desfășurat, miercuri seară, în sala mare a Casei de Cultură. Cei doi tineri, Iustina Fediuc și Robert Giosan, au fost declarați Miss, respectiv Mister Boboc 2006 ai Colegiului Național “Mihai Eminescu”, fiindu-le permis să părăsească insula Pagalu, unde au ajuns după ce vasul pe care se aflau, împreună cu ceilalți 14 aspiranți la titlurile de Miss și Mister Boboc, s-a scufundat. Concurenții au avut o misiune foarte grea, cea de a impresiona, atât publicul, cât și juriul, format din cadre didactice și elevi. Elevii de la “Eminescu” au dat dovadă de imaginație și ingeniozitate, decorul scenei, fiind unul de pomină, la fel, de altfel, ca și tema balului.
 

Spectacolul-concurs a fost deschis de patru moderatori, care au descrețit frunțile celor aflați în sală, ba chiar au reușit să mai elimine și din emoțiile concurenților, dând dovadă de spontaneitate. În cele din urmă, în scenă și-au făcut apariția “naufragiații” de la “Eminescu” în ținute de zi. Moderatorii i-au prezentat pe rând, ca fiind firi optimiste și tineri plini de aspirații. Andreea Buliga, concurenta cu numărul 1, își dorește să călă-torească prin toată lumea, Loredana Sârghie susține că nu crede în basmele cu Făt- Frumos, Ioana Nesteriuc se consideră o fire timidă… Adina Adamoivici a spus despre ea că este foarte pretențioasă, Mihaela Munteanu are un singur “defect” și anume dulciurile, iar Mădălina Hagiu “sapă” după experiență. O altă boboacă, Flavia Sasu, se declară o fire sociabilă, fiind tot timpul sufletul petrecerilor. Iustina Fediuc apreciază sinceritatea. Andrei Afanasov este în căutarea persoanei ideale, iar Lucian Nesteriuc se adaptează ușor oricărei situații, numai că este o fire foarte geloasă. Răzvan Cristian Antoniac este omul care obține cam tot ce-și propune, în timp ce Sorin Chihaea iubește distracția și mâncarea bună. Gabriel Paicu se caracterizează ca fiind o fire extrovertită. Activ și hotărât din fire, bobocul Victor Bondar iubește sportul, mai ales fotbalul și voleiul. Adrian Robert Giosan este ceva mai încăpățânat, reușind să atragă privirile celor din jur. Lucian Pentiuc a ales acest concurs doar pentru a se distra… Din programul spectacolului, nu au lipsit dansul, muzica și parodiile. Componentele trupei “Wild Girls” au încins spiritele în sală. Fetele s-au făcut remarcate prin co-regrafie, dar și datorită costumelor. Finalul spectacolului-concurs de la “Eminescu” a fost marcat de trupa 3 Sud-Est, care a stârnit valuri de aplauze în sală.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI