Gavril Mîrza

„Este momentul decisiv“

Președintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, marți, că Congresul extraordinar al PSD din decembrie va fi un moment de răscruce pentru partid, urmând să fie adoptate noul program și modificări statutare, și nu a exclus ca la noul Statut să fie „aliniate” și organismele de conducere. Dl Mîrza a spus, într-o conferință de presă, că Congresul extraordinar al PSD este „un moment de răscruce” pentru partid, arătând că „de ceea ce se întâmplă acum în viața internă de partid depinde viitorul partidului”. „Este momentul decisiv”, a spus dl Mîrza, care a precizat că va trebui găsită formula pentru funcționarea echipei de conducere.
 

„După acest moment trebuie să ne apucăm de activități politice consistente, care să dea credibilitate partidului”, a spus președintele PSD Suceava. El a subliniat că se intră într-o „perioadă de foc”, cu alegeri pentru Parlamentul European, care vor da tonul pentru eventualele alegeri parlamentare anticipate sau pentru viitoarele alegeri locale. „Toate stările de nemulțumire, conflictuale, de frustrare, trebuie date la o parte. Cei care vor menține astfel de stări vor fi responsabili”, a spus dl Mîrza. Domnia sa consideră că scena politică românească este „într-o stare de tensiune permanentă” și că PSD trebuie să recâștige electoratul prin pro-gramul stabilit la viitorul Congres și prin modificările la Statut. Dl Mîrza nu a exclus ca la Congres organismele de conducere să fie aliniate la modificările aduse Statutului. „Este posibil ca organismele de conducere să fie aliniate la Statutul modificat”, a mai spus președintele PSD Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI