Sărbătorirea Armatei Române, eveniment deosebit la Câmpulung Moldovenesc

În municipiul cu unicul colegiu militar din județ și unul din foarte puținele din țară, în așezarea cu un vechi și profund respect pentru ostașul român apărător al gliei și al neamului, nu se putea ca și în 2006 omagierea armatei române să nu aibă loc așa cum se cuvine! Organizată de Primăria Orașului Câmpulung Moldovenesc, de Casa de Cultură a Sindicatelor Câmpulung Moldovenesc și de Colegiul Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, 25 octombrie – „Zi de aleasă cinstire a Armatei Române”, va fi marcată, sub acest generic, de lucrările unui simpozion, cu participarea prof. Bogdan Tănasă – „Armata Română – tradiții și actualitate”, col. Ionel Moisă, comandantul Colegiului Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc – „Generații veșnic tinere ale Colegiului Militar „Ștefan cel Mare” și col. (r) Marian Dumitrescu – „Armata Română în misiuni de sprijin al Păcii” (cu diapozitive despre Irakul fierbinte).
 

Sărbătorirea Armatei Române prin acest simpozion va avea loc astăzi, marți, 24 octombrie 2006, ora 17,00, în sala de expoziții a Casei de Cultură a Sindicatelor Câmpulung Moldovenesc. Niciodată indiferenți la ideea de Armată Română, câmpulungenii sunt invitați să participe la o sărbătoare în care atâția – ei și ai lor – continuă să se simtă, măcar emoțional, implicați.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: