Norocosul din Cacica

Începând de luni, 16 octombrie, și până ieri, 23 octombrie, în cadrul S.C. „Darex Auto” S.R.L. Suceava (concesionar „Dacia” „Renault” și „Nisan”), s-a desfășurat „Operațiune Porți Deschise”, perioadă în care numeroși clienți au trecut pragul societății, fiind interesați de un autoturism. Vineri a fost lansat și noul model de „Logan” MCV, break, un autoturism modern, cu injecție multipunct sau turbodiesel, un autoturism cu multe caracteristici comune cu mașinile din Occident. Cu acest prilej, o parte dintre pliantele distribuite celor ce au trecut pragul societății conțineau și o cheie, din cele 1 milion câte au fost lansate în toată țară. Dintre acestea, doar 5 chei erau… norocoase. Adică, se putea porni cu ele și câștiga una dintre mașinile expuse spre vânzare.
 

La Suceava, norocul a dat peste Dan-Iulian Solonar, din Cacica, un tânăr modest, familist, tatăl unei fetițe. Cu un an în urmă, după ce a adunat ceva bani, dl Iulian și-a achiziționat un autoturism „Dacia” papuc, pe care îl folosește. Duminică, se pregătea să facă o vizită socrilor săi, dar, mai înainte, a vrut să vadă cum arată noul model „Logan”. Niciun moment nu i-a trecut prin gând că poate da norocul peste el. A admirat autovehiculele, i-au plăcut, dar știa că nu are bani să-și cumpere unul, chiar dacă îi plăcea mult o asemenea mașină. A aruncat o privire prin pliante și, așa cum făcea toată lumea, hai să încerce și el cheia… Minunea de pe lume s-a produs pe loc! Cheia s-a potrivit, contactul a fost făcut, toate acele indicatoare de la bord au intrat în funcțiune, iar motorul a pornit… la sfert. Nu-i venea să creadă! Era singurul câștig de acest fel din viața sa. – De felul meu sunt un om credincios, creștin-ortodox – ne-a mărturisit dl Solonar. Dacă ai credință și frică în Dumnezeu, ai și noroc în viață. Eu pun totul pe seama Celui de Sus. Muncitor la o societate comercială suceveană, norocosul din Cacica și-a luat concediu de odihnă pentru a se bucura din plin de acest eveniment fericit. Mai ales că noua mașină trebuie ridicată, înmatriculată și, probabil, așa cum i-au zis și prietenii lui apropiați, trebuie… udată. Iar pentru asta e nevoie și de timp.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: