De pe scena de la Varșovia,

Ioana Boitor a revenit în sala de clasă

Ioana Valentina Boitor, românca aleasă, la Varșovia, pe locul II în topul actual al frumuseților feminine ale lumii, s-a întors acasă, fiind așteptată, la Vama Petea, cu flori, de către colegii de clasă, prie-teni, dar și de prefectul ju-dețului Satu Mare. De aca-să, s-a grăbit să ajungă la liceul la care învață (“Mi-hai Emines-cu” din Satu Mare), în care nu pășise în-că în acest an școlar, pentru a-și cunoaște orarul și pen-tru a-și lua manualele. Prima sa zi de școală nu a fost una obiș-nuită: eleva nu a fost scoasă la tablă, ci, în dese rânduri, la… “vorbitor”, de ziariștii care doreau declarații, impresii…
 

“Vreau să vorbesc cu domnul Băsescu”, au aflat ei, printre altele, de la eleva de clasa a XI-a. Ea a mai făcut cunoscut că vrea să devină arhitectă, fără să abandoneze cariera în modelling, care tocmai i se deschide în față, cu mari promisiuni. Până la arhitectură, desigur, continuarea liceului. Directorul acestuia a caracteri-zat-o ca fiind “o elevă bună, într-o clasă de elită, de informati-că-matematică, o fată fără fițe, într-un liceu de fițoși”. În cei 8 ani de când deține licența Miss World în România, agenția Face2Face Model Management nu a adus nicio concurentă de la noi mai sus în ierarhia frumuseții feminine mondiale. Anul trecut, câmpulungeanca Raluca Voina se clasase pe locul 25, considerat “excepțional”. Alexandrei Coliban, din partea agenției, Ioana Valentina Boitor i-a promis că nu va deveni “o fată cu fițe”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: