PNL rămâne ferm: nu-l votează pe George Maior

Vicepreședintele PNL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, duminică, la Câmpulung Moldovenesc, că PNL nu-l va vota pe George Maior pentru conducerea SRI, subliniind că liberalii nu votează „oameni ai PSD”. Dl Flutur a spus, într-o conferință de presă, că PNL rămâne consecvent și nu-și va da votul unor oameni ai PSD. Domnia sa a spus că PNL rămâne consecvent acestui principiu și dacă dl Maior va demisiona din PSD înainte de votul acordat de Parlament.
 

Întrebat cum apreciază votul diferențiat acordat de partidele din Alianța DA privind numirea lui George Maior la conducerea SRI, dl Flutur a spus că „trebuie să ne obișnuim și cu astfel de situații”. „PNL rămâne consecvent în politica lui în ceea ce privește promovările oamenilor. Dacă tot suntem la putere, atunci să promovăm oameni pe care i-a trimis populația, majoritar, să guverneze țara”, a spus vicepreședintele PNL.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI