În finala Miss World 2006

Ioana Valentina Boitor – pe locul II

“Încrederea în sine este cel mai important lucru pentru o femeie” a declarat ea în filmul de prezentare pentru finala de sâmbătă, de la Varșovia
Cea de-a 56-a câștigătoare a titlului Miss World este reprezentanta Cehiei, Tatana Kucharova. Pe un podium considerat a fi “al Europei de Est”, pe locul II s-a situat reprezentanta României, sătmăreanca de 17 ani, elevă de liceu, Ioana Valentina Boitor. De altfel, după rezultatele preliminare, se prevedea că ea are șanse mari de a obține cea mai bună poziție din istoria parti-cipării României la această competiție, după ce, doar cu un an înainte, câmpulungeanca Raluca Voina stabilise un alt record de clasament pentru țara noastră. “Ioana era foarte optimistă înainte de jurizare”, a declarat Alexandra Coliban, directoarea agenției Face2Face Models, deținătoarea pentru România a licenței Miss World.
 

Despre Ioana Valentina Boitor se poate spune că nu are încă un iubit, dar are o cățelușă-lup, pe nume Gina. Face parte dintr-o familie liniștită, în care este unicul copil, iar profesorii au numai cuvinte de laudă despre ea. Aflată în Polonia de aproape o lună, colegii de clasă s-au îngrijit să-i cumpere Ioanei manualele pentru noul an școlar (clasa a XI-a). În finala de la Varșovia, ea a fost susținută și de familie, aflată de miercurea trecută în capitala Poloniei. Din clasa a VI-a până în clasa a VIII-a, Ioana a fost campioană națională la baschet fete, în campionatul național al școlilor sportive. Deși a făcut și cursuri de dans de societate și dans sportiv, Ioana nu a fost atrasă de o carieră sportivă și a devenit elevă a Liceului “Mihai Eminescu” din Satu Mare la secția matematică-informatică. Din urmă cu 3 ani a început să se întrezărească însă pentru ea o carieră în modelling. A fost remarcată de fapt, de către o agenție locală, la o competiție de baschet… Ulterior a pășit de câteva ori pe podium, dar părinții au determinat-o să nu semneze un contract cu nicio agenție. Nu a semnat nici chiar cu Face2Face Models, deși agenția bucureșteană își dorea să o trimită în Italia și SUA. A semnat, totuși, un precontract, abia după ce a devenit Miss România 2006. Din modelling a câștigat până acum un autoturism, dar și dreptul a reprezenta România la finala, din noimebrie 2006, a concursului Elite Model Look. “Încrederea în sine este cel mai important lucru pentru o femeie” a declarat Ioana Valentina Boitor în filmul de prezentare pentru Varșovia, iar (și) încrederea a adus-o pe podiumul frumoaselor lumii din acest moment. Miss World este cotat ca fiind, conform audiențelor, ce-l de-al treilea eveniment mondial, fiind depășit doar de jocurile olimpice și campionatele mondiale de fotbal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: