Ministerul Mediului organizează două evenimente la Câmpulung Moldovenesc

În prezența ministrului secretar de stat în Ministerul Mediului și Gospodăririi Apelor Attila Korodi, a prefectului sucevean Orest Onofrei, a directorului Parcului Național Călimani, Cristian Țăranu, și a primarului câmpulungean Gabriel Constantin Șerban, pe 28 septembrie, instituția guvernamentală organizează la Câmpulung Moldovenesc două evenimente în domeniul protecției mediului. Acestea constau în inaugurarea oficială a lucrărilor din cadrul proiectului “Reabilitarea și modernizarea stației de epurare a apelor uzate a municipiului Câmpulung Moldovenesc” și într-o reuniune cu tema “Implementarea Rețelei Natura 2000 în România”.
 

Potrivit precizărilor ministrului de resort, Sulfina Barbu, Rețeau Natura 2000 va asigura “instrumentele necesare pentru conservarea patrimoniului biodiversității în țară și oportunități pentru dezvoltarea durabilă a comunităților locale din ariile ce vor fi cuprinse în această rețea”, în condițiile în care, după aderarea la UE, România va deveni singura țară membră ce va deține cinci regiuni biogeografice. Evenimentele vor debuta la ora 10, la Casa de Cultură a Sindicatelor. După momentele festive, în centrul municipiului vor fi distribuite materiale pentru campania de comunicare “Natura 2000” și apoi vor fi vizitate Stația de epurare a apelor uzate și Stația de captare a apei Sadova.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI