60 de primării au rămas datoare pentru reparațiile la școli

60 de localități din județul Suceava au nevoie de bani pentru a plăti constructorii care au lucrat la pregătirea școlilor pentru anul școlar 2006-2007. Afirmația aparține vice-președintelui PRM al Consiliului Județean, Stela Acatrinei, care a precizat că a ajuns la această concluzie în urma unei circulare către primării, prin care se solicita o evaluare a necesarului de fonduri până la finele anului.
 

Pe de altă parte, a mai remarcat dna Acatrinei, există unități școlare, precum cele de la Siminicea, Straja sau Fântânele, la care, din cauza infiltrațiilor de apă, tavanele ar putea cădea oricând. Adjunctul șefului executivului județean a spus că s-au făcut intervenții la Guvern pentru suplimentarea de fonduri printr-un nou rectificativ. Județul Suceava are nevoie, până la sfârșitul lui 2006, de 715 miliarde lei vechi, dintre care 350 miliarde lei vechi pentru cheltuieli efectuate deja.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI