Pentru a evita aglomerația

Conducerea CEC propune pensionarilor plata prin card

CEC-ul a fost ieri luat cu asalt de sute de pensionari care și-au exprimat nemulțumirea (câțiva adresându-se cotidianului „Crai nou”) față de faptul că au petrecut ore în șir la coadă pentru a-și ridica banii. Oamenii erau revoltați și spuneau că în fiecare lună pățesc la fel. Pe de altă parte, conducerea CEC Suceava susține că pensionarii au venit la sediul ei încă de la ora 6 dimineața, în condițiile în care programul su-cursalei începe la ora 8.30. “Potrivit convenției încheiate între CEC și Ministerul Muncii, distribuirea pensiilor începe pe data de 14 a lunii. Astăzi pensionarii s-au prezentat începând cu ora 6.00, deși noi începem programul la 8.30. Pentru a evita aglomerația, majoritatea personalului a fost angrenat în această activitate. Noi sperăm să ne mulțumim clienții și, împreună cu ei, să identificăm măsuri pentru soluționarea problemelor”, ne-a declarat Constantin Cocoș, director CEC.
 

La rândul său, directorul de vânzări al CEC Suceava a propus pensionarilor sistemul de ridicare a pensiilor prin intermediul cardurilor. “Pensionarii ar trebui să se prezinte la CEC eșalonat pentru ridicarea pensiilor, astfel s-ar evita aglomerația. O altă soluție ar fi plata pe card. Îi informăm pe pensionari că, dacă vor opta pentru card, nu le reținem nici un co-mision. Este un mijloc modern, elegant și sigur de a ridica pensia. Noi avem bancomate și, desigur, vom mai instala în centru muni-cipiului, luna aceasta, încă unu”, ne-a declarat Carolina Râmbu, director de vânzări. Nu mai puțin de 5000 de pensionari din județul Suceava au optat să-și ridice pensiile prin in-termediul filialelor CEC. Considerăm de ase-menea să precizăm și să informăm conducerea CEC că nu este nevoie ca paznicii să îm-brâncească fotoreporterul pentru a evita efec-tuarea fotografiilor. Din câte știm, CEC încă aparține statului, iar Legea 544, care face referire la liberul acces la informație, nu conține specificări despre asemenea gen de abordări ale ziariștilor. Suntem convinși că pot fi găsite și alte modalități de abordare mai elegante…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: