Primăria își deschide punct de lucru în capitală

Municipalitatea suceveană lansează o inedită ofensivă pentru atragerea fondurilor comunitare. Astfel, pentru a reuși să acceseze finanțări comunitare cât mai consistente, primăria își va deschide un punct de lucru în Capitală. În primă fază, executivul va angaja o persoană la „Serviciul de integrare europeană” al administrativului municipal. Noul salariat va avea „domiciliul obligatoriu” în București și va reprezenta administrația locală în relațiile cu toate ministerele, autoritățile și agențiile de la centru.
 

„Vom deschide un punct de lucru la București pentru a aduce bani la Suceava. Aceasta, întrucât, după integrarea în UE, în România vor veni foarte mulți bani și, de aceea, trebuie să avem permanent un om care să ne reprezinte, să ne aducă informații calde și să ne ajute la promovarea proiectelor”, a declarat ieri, într-o conferință de presă, edilul-șef Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI