Țara arde…

Aud și nu-mi vine a crede că, la Rădăuți, Grădina Zoologică va dispărea pentru că terenul unde se află aceasta a devenit „loc de atracție” pentru niște amărâți de politicieni care vor să-și facă, aici, niște palate. Săracii de ei! Au timp și bani de așa ceva, pentru că țara îi plătește. Aflăm de la București că o parte din aleșii neamului pleacă, pe banii noștri, în diverse voiaje din lume, la tot felul de întruniri care n-au nici în clin nici în mânecă cu interesele României. Bunăoară, doi deputați plecă la Berlin la conferința „Rugăciunea Berlineză”, iar alți aleși ai neamului se vor delecta, la Bruxelles, la o întrunire despre cosmos. Țara arde și… mafioții prosperă. Gripa aviară a răvășit întreaga națiune, iar afacerile murdare (criminale) pe seama acestei maladii prosperă. Directorul Institutului de Diagnostic și Sănătate Animală este acuzat, penal, că ar fi dat niște „tunuri” se sute de mii de euro pe seama aviarei. Se zice că el ar fi direcționat contracte către o firmă a fiului său, în valoare de zeci de miliarde de lei.
 

Mircea Sfichi

Trăiască gripa aviară! Bună afacere pentru unii, vai și amar pentru… amărășteni. Dar nu ne mai miră nimic în ziua de azi. Nici măcar faptul că explozia acestei „bombe” aviare s-a declanșat după ce ar fi fost importate păsări vii, infectate, din Slovenia și Ungaria. Letargia, aroganța și corupția încă mai există în România, spunea ambasadorul Germaniei la București. Și avea perfectă dreptate. Recent, o cunoștință venită la redacție mi-a cerut un plic. L-am întrebat la ce-i folosește și mi-a spus, simplu, că trebuie să pună în el niște bani albăstrui, europeni, pentru un funcționar care să-l ajute să-și recapete o bucată de teren ce i se cuvine de drept. Mai zi ceva…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: