Tâlhărie din… dragoste

Imaginea instituțiilor de învățământ devine, din cauza comportamentului unor loaze, tot mai șubredă. Mute dintre eleve sunt deja aman-te, trăiesc în concubinaj, sunt gravide sau chiar mămici și numai de școală nu le arde. Dar ocu-pă un loc într-o bancă și tind spre o diplomă, care să le deschidă un drum în viață… Recent, poliția suceveană a organizat o ac-țiune pe linia asigurării ordinii și disciplinei publice și creșterea siguranței civice în zona unităților de învățământ. Printre altele, în cadrul acestei razii au fost depistați 74 de elevi-„problemă”, din care 22 lipseau de la cursuri nemotivat. Legat de școală trebuie să redăm și un caz grav înregistrat, marți, pe la ora 11,30, la o unitate de învățământ din Rădăuți.
 

Profitând de faptul că agentul de pază al unității lipsea nemotivat de la serviciu, P. Marius, de 25 de ani, a dat năvală în școală, a pătruns într-o sală de curs, unde se afla fosta sa concubină, M.I., de 20 de ani, căreia avea să-i plătească niște poliție. Agresorul i-a smuls acesteia de pe o mână o brățară și un inel de argint, după care a plecat cu tot cu podoabele respective. În urma cercetărilor efectuate de poliție, s-a stabilit că între cei doi fusese… dragoste mare, până ce Marius să fie condamnat la închisoare. După ce acesta a ajuns la răcoare pentru comite-rea unei fapte penale, fata și-a găsit alt prieten, care a încântat-o cu daruri, mai precis cu brățara și inelul respectiv. Auzind de acest lucru și cuprins de gelozie, infractorul a vrut să-i dea o lecție fostei sale iubite chiar în sala de curs. A reușit să o înjosească, numai că fapta sa îm-bracă haine de tâlhărie. Dacă în urma cerce-tărilor se va dovedi că este vinovat, cel în cauză are toate șansele să ajungă din nou după gratii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: