Salonul Auto Bucovina și-a deschis porțile

Peste 100 de modele de autoturisme sunt expuse pe esplanada Casei de Cultură din Suceava în perioada 24-28 mai
Pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor a avut loc, ieri, deschiderea celui mai așteptat eveniment auto al anului: cea de-a V-a ediție a Salonului Auto Bucovina, organizat de Camera de Comerț Industrie și Agricultură (CCIA) Suceava, în colaborare cu Primăria și Consiliul Județean Suceava, în perioada 24-28 mai. La manifestare au luat parte pe lângă președintele CCIA Ovidiu Donțu, președintele Consiliul Județean, Gavril Mîrza, prefectul Orest Onofrei, subprefectul Alexandru Băișanu, viceprimarul Sucevei Angela Zarojanu.
 

“Promit să mă ocup în mod special de reabilitarea drumurilor județene”, a spus, cu această ocazie, dl Mîrza. Potrivit spuselor dlui Ovidiu Donțu, anul acesta spațiul de expunere a mașinilor a crescut cu 40% comparativ cu anul trecut, ba mai mult sunt și trei noi firme care participă la eveniment. “Salonul Auto Bucovina este cel mai nimerit prilej de întâlnire a cererii cu oferta auto, o dovadă în plus în acest sens constituind suma de peste un milion și jumătate de euro contractată în achiziția de autoturisme cu ocazia salonului de anul trecut. Anul acesta sunt expuse peste 100 de mașini, de către cele 30 de firme participante”, a declarat Ovidiu Donțu. Menționăm că, în cadrul Salonului Auto Bucovina, vizitatorii au ocazia să admire ultimele modele ale unor mărci cunoscute precum Audi, Chrysler, Dacia, Hunday, Iveco, DAF, Jeep, Toyota, Mazda, Smart, Land Rover, Renaut, Peugeot, Opel ș.a. Pentru persoanele pasionate de viteză, în ultima zi a manifestării, 28 mai, începând cu ora 10, organizatorii au pregătit o cursă de mașini pe Aeroportul Suceava, în parteneriat cu Crazy Draivers Club.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: ,

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: