Start în concursul internațional „Hard & Soft“, ediția a XIII-a

La Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava a avut ieri loc deschiderea oficială a celei de-a XIII-a ediții a Concursului internațional studențesc “Hard & Soft”, organizat de Facultatea de Inginerie Electrică și de Știința Calculatoarelor. La eveniment au luat parte, alături de cele 13 echipe participante, rectorul Universității sucevene, prof. univ. dr. ing. Adrian Graur și membrii juriului prezidat de Timothy Hall, de la Universitatea Limerick, Irlanda. După ce le-a urat succes tuturor participanților, rectorul Adrian Graur a invitat câte un reprezentant al fiecărei echipe să tragă la sorți numerele laboratoarelor unde, în perioada 22-27 mai, studenții vor trebui să-și demonstreze cunoștințele teoretice și abilitățile practice.
 

“Anul acesta, la concursul „Hard & Soft” s-au înscris 14 echipe, 9 din țară și 5 din străinătate, dar s-au prezentat doar 13. Echipa din Franța, din lipsă de fonduri, și-a anulat participarea. Universitatea «Ștefan cel Mare» este reprezentantă de două echipe și include studenți care au reprezentat Suceava la «Microsoft Imagine Cup»”, a precizat dl rector Adrian Graur.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: