PD încearcă să câștige pe fapte

Democrații suceveni vor avea în perioada următoare misiunea de a identifica cel puțin câte un proiect pentru fiecare unitate administrativ-teritorială din județul Suceava, proiect pe care să-l susțină și să-l coordoneze până la finele actualului mandat. Respectivele proiecte vor putea fi din domeniile administrativ, protecție socială, construcție de locuințe sau agricultură și vor trebui să poarte neapărat amprenta unui lider local PD. Ele vor fi asumate în bloc de organizația județeană a partidului și vor trebui să conteze foarte mult în oferta electorală a PD Suceava.
 

Președintele executiv al PD Suceava, dl Adrian Sabin Drăgan, ne-a declarat ieri că ideea cu proiectele aparține organizației similare din Iași și ea a fost dezbătută pe larg în cadrul unei ședințe regionale a PD la care au participat liderii organizațiilor din nordul Moldovei. „Mi se pare un lucru firesc ca PD, să aibă și la nivelul județului Suceava o serie de proiecte pe care să le urmărească și să le coordoneze. Voi propune acest lucru în cadrul organizației județene și sper să aibă ecou în rândul membrilor din teritoriu”, a mai spus dl Drăgan. La Iași au fost prezenți secretari de stat din ministerele muncii, administrației și internelor, transporturilor și construcțiilor.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: