La Serbările Humorului sunt așteptate 20.000 de persoane

Aproximativ 20.000 de persoane sunt așteptate să participe la Serbările Humorului, a declarat, luni, primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, arătând că acțiunea va fi un festival al festivalurilor din Bucovina. Dl Ursaciuc a declarat, într-o conferință de presă, că Zilele Humorului, care se vor organiza în perioada 8 -11 iunie, vor conține 4 manifestări cu caracter național: Festivalul de grafică satirică și proză umoristică, un festival de muzică populară, un festival gastronomic (cu prezentarea de produse culinare ale minorităților din Bucovina) și faza finală a concursului național de judo. Totodată, vor avea loc spectacole stradale de comedie, recitaluri umoristice, competiții artistice și sportive, parada portului popular românesc, un trail auto.
 

Spectacolele vor fi prezentate de mem-bri ai trupei Divertis și vor concerta Boney M, Ioan Gyuri Pascu & Blue Workers, Monica Anghel, Taxi, 3rei Sud Est, Anna Lesko, Ada Milea. Teo Trandafir va realiza, pentru Pro TV, repor-tajul „Aventurile lui Teo la Gura Humorului”. „Zilele Humorului reprezintă o dovadă că turismul românesc poate dispune de mijloace spectaculoase de promovare”, a spus dl Ursaciuc. El a arătat că finanțarea manifestărilor este asigurată exclusiv de sponsori. Dl Ursaciuc a mai precizat că centrul orașului va fi închis traficului rutier din data de 7 iunie, pentru 3 zile, iar circulația va fi dirijată pe două rute ocolitoare. Scena va fi rotundă și va fi amplasată în sensul giratoriu din centrul orașului, iar sunetul va fi quadrofonic. Pe parcursul Zilelor Humorului vor mai fi organizate și parade de cai, concursuri hipice, un festival al berii.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: