Zăceau morți, în casă…

Doi bătrâni din Gura Humorului s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Era a doua oară când poștașul bătea la ușa unei familii de bătrâni din Gura Humorului fără să-i răspundă nimeni, lucru care nu se mai întâmplase până atunci. Tăcerea aceasta devenise suspectă… Până la urmă, oamenii s-au alertat și… stupoare – imagine de coșmar! Când s-a spart un geam pentru a se putea ajunge în casă, din încăpere au răbufnit gaze și o căldură imensă. Cei doi bătrâni, C. Oliviu, de 72 de ani, și C. Alexandra, de 66 de ani, zăceau morți, deshidratați, pe un pat. Soba din cameră era încinsă, iar focul ardea în ea de câteva zile.
 

O scăpare de gaze a dus la intoxicarea cu monoxid de carbon a celor doi. La cercetarea cazului a participat, la fața locului, pe lângă polițiști, și un procuror de la parchetul din localitate. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că nu există nici un fel de suspiciuni de comitere a unei fapte penale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: