Zilele Sucevei – „de neuitat”

Comisia special constituită la nivelul Primăriei Suceava a definitivat proiectul de manifestări prilejuite de Zilele Sucevei. Acestea se vor desfășura în intervalul 22-25 iunie, primele două zile fiind dedicate umorului; și-a anunțat participarea și Grupul „Vouă”. Deschiderea oficială a Zilelor Sucevei va avea loc sâmbătă, pe 24 iunie, la Primăria Suceava, cu o ședință extraordinară a Consiliului Local, în care va fi dezvelită placa comemorativă a foștilor primari ai urbei.
 

Ziua va fi una a muzicii populare, pe terasa Casei Culturii concertând Fanfara „Vicoveanca” a municipiului, orchestra de la Chișinău, condusă de maestrul Botgros, Sofia Vicoveanca, Ileana Ciuculete și Ionuț Dolănescu. Pe 25 iunie, la Suceava vor evolua Direcția a 5-a, Hi-Q, Anna Lesko și Holograf. La Aeroportul Salcea va avea loc ediția a II-a a raliului auto, iar pe stadionul Areni se vor confrunta echipa Cetatea Suceava cu o formație a fotbaliștilor locali care activează la cluburi din țară. Invitați au fost frații Goian, Guriță, Bălan, Maftei etc. „Sper să fie două zile de neuitat pentru suceveni”, a spus primarul Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: