Ion Lungu, liderul județean al PNL:

„Este evident că PSD politizează situația generată de gripa aviară”

Liderii PSD au făcut o adevărată obsesie pentru ministrul agriculturii, dl Gheorghe Flutur, a cărui demisie o cer cel puțin o dată pe săptămână, sub diverse pretexte, a declarat, ieri, liderul PNL Suceava, dl Ion Lungu. El arată că reprezentanții PSD par a nu avea nimic mai bun de făcut și în fiecare zi cer demisia ministrului agriculturii. „Este evident că PSD politizează situația generată de gripa aviară și se lansează în atacuri lipsite de fundament la adresa ministrului Gheorghe Flutur. Timp de șapte luni, ministrul agriculturii a gestionat corect situația și a luat toate măsurile necesare, fapt apreciat pozitiv și de comisarii europeni”, a precizat dl Lungu. El consideră că Gheorghe Flutur a acționat la fel de corect și în cazul foarte grav și complex de la Codlea.
 

„Au fost luate măsurile de izolare a focarelor de gripă, au fost sacrificate păsările bolnave și s-a trecut la dezinsecție. În paralel, au fost sancționați toți cei din domeniul sanitar-veterinar care nu și-au făcut datoria, și de la nivel local, și de la nivel central”, a spus președintele PNL Suceava. El a subliniat că, în ceea ce privește integrarea, actualul ministru al agriculturii și-a făcut datoria. „Stegulețele roșii la care fac referire cu mânie reprezentanții PSD reprezintă probleme de natură tehnică, ce vor fi rezolvate până la evaluarea Comisiei Europene din luna octombrie. Trebuie spus, chiar dacă nu le convine liderilor PSD, că ministrul Gheorghe Flutur va recupera întârzierile din cele trei domenii, așa cum a făcut cu cele lăsate de guvernarea Năstase”, a conchis dl Lungu.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: ,

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: