Doi copii au suferit arsuri din cauza exploziei televizorului

Tatăl minorilor spune că a avut presimțirea că s-ar putea să li se întâmple ceva copiilor > Televizorul cumpărat în urmă cu câteva luni, era încă în garanție
Doi copii de 3, respectiv 7 ani, din satul Șerbănești, comuna Zvoriștea, au fost transportați ieri dimineață la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean “Sf. Ioan cel Nou” după ce, în timp ce se uitau la desene animate, televizorul a explodat. Micuții au suferit arsuri de gradul I și II la nivelul feței, membrelor superioare și inferioare, escoriații produse de bucățile de sticlă care au sărit în momentul producerii deflagrației, precum și o intoxicație cu monoxid de carbon. Nenorocirea s-a produs în timp ce mama minorilor se afla în grădina din spatele casei lor și planta răsaduri, iar tatăl, la serviciu.
 

“Nu mai am cuvinte. Sunt atât de speriată… I-am lăsat să stea în fața televizorului, luat în urmă cu câteva luni și aflat încă în garanție. Nu-mi explic ce s-a întâmplat. După ce s-au trezit, i-am lăsat să se uite la desene animate, la fel ca în fiecare dimineață, și am plecat în grădină, să pun răsaduri. Am auzit o bubuitură puternică și am văzut cum zboară sticla de la geamuri. Am fugit în casă să văd ce se petrece și am văzut prăpădul! Printr-un fum de nu puteai respira am început să-mi caut copiii. Băiețelul era pe canapea, iar fata pe podea. I-am scos afară din casă și am chemat ambu-lanța”, ne-a declarat Liliana Ignat, mama co-piilor. Tatăl minorilor spune că a fost anunțat telefonic despre cele petrecute la el acasă. “Am avut o presimțire încă de ieri. I-am spus cum-natului meu că se va întâmpla ceva, iar când am plecat dimineață de acasă i-am spus ne-vestei să aibă grijă de cei mici. Vreau să vă spun că televizorul se afla în garanție. Nu știu cum aș fi putut evita această tragedie. Noi am muncit greu pentru tot ceea ce avem. Nu ne-a ajutat nimeni, iar acum, pe lângă faptul că fata și băiatul meu sunt în spital, locuința îmi este distrusă”, a spus plângând Constantin Ignat, tatăl celor doi copii. Potrivit declarațiilor șefului Unității de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean “Sf. Ioan cel Nou”, Liviu Cârlan, starea copiilor este bună.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: