Pentru combaterea efectelor inundațiilor din 2005

Suceava cere încă 187 miliarde de lei vechi

Județul Suceava mai are nevoie de aproape 200 de miliarde de lei vechi pentru eliminarea efectelor inundațiilor din anul 2005. Declarația aparține președintelui Consiliului Județean Gavril Mîrza, care a afirmat că instituția pe care o conduce și Prefectura vor întocmi un proiect de hotărâre de guvern, în vederea alocării fondurilor necesare. Pentru ducerea la capăt a lucrărilor la obiectivele calamitate, necesarul se ridică la nu mai puțin de 187 miliarde de lei vechi, anul trecut cheltuindu-se, în același scop, 179 miliarde lei vechi.
 

Gavril Mîrza

Cea mai mare sumă este necesară pentru drumul județean din Broșteni, respectiv 20 miliarde lei vechi. Reparațiile de pe traseul Izvoarele Sucevei – Fundu Moldovei reclamă investiții de 12 miliarde lei vechi, cele de pe ruta Liteni-Pleșești de 15 miliarde de lei vechi, iar cele de pe relația Stulpicani-Frasin de 10 miliarde lei vechi. De asemenea, pentru refacerea apărărilor de maluri de la Forăști se solicită aproape 17 miliarde lei vechi. Lista înaintată executivului central cuprinde atât lucrări în continuare, cât și obiective care nu au beneficiat de nici un fel de intervenții.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: , , ,

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: