Deși de la alegeri nivelul de trai a scăzut

Peste 50% dintre fălticeneni îi privesc cu încredere pe primar și viceprimar

Locuitorii municipiului Fălticeni continuă să aibă încredere în activitatea primarului Vasile Tofan și a viceprimarului Sabin Ghilea, peste 50% dintre ei apreciind pozitiv activitatea celor doi, în condițiile în care mai bine de jumătate din locuitorii orașului declară că nivelul lor de trai a scăzut de la alegerile celor doi în funcție. Într-un sondaj de opinie realizat de Hexis Consulting, la comanda site-ului www.news-bucovina.ro, se relevă faptul că activitatea primarului Vasile Tofan este apreciată ca fiind „foarte bună” de 5% din lo-cuitorii orașului și „bună” de 47% dintre aceștia. În ce-l privește pe viceprimarul Sabin Ghilea, el este cotat mai bine decât șeful său direct, fiind apreciat cu „foarte bine” de 6% din locuitori și cu „bine” de 49% dintre aceștia. Surprinzător, fălticenenii susțin că nivelul lor de trai a scăzut (52% dintre respondenți), 37% dintre aceștia cred că nivelul de trai a rămas la fel, în timp ce doar 8% susțin că le merge mai bine în actuala guvernare.
 

Apreciind actuala guvernare, 45% din electorat este nemulțumit și 14% este foarte nemulțumit, în timp ce pro-centul pozitiv este de doar 38. Deputatul PNL Romică Andreica deține o cotă de încredere a elec-toratului de 23%, în timp ce colegul său de la PSD, Ioan Stan, doar 14%. Fălticenenii creditează Alianța D.A. cu 33%, PSD-ul, cu 19% iar PRM-ul, cu 12%, surpriza fiind PNG, cu 4% din opțiunea electoratului. Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, continuă să aibă o popularitate excesivă în rândul fălticenenilor, obținând 70% din încrederea pe care electoratul o poate acorda activității pe care o prestează. Sondajul a fost realizat în perioada 4-7 mai, pe 1.052 de subiecți, marja de eroare fiind de 2,4%.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: