Deputatul Tărniceru cere

Solidaritate în problema drumurilor

Deputatul PSD de Suceava, dl Petru Tărniceru, a acuzat, ieri, autoritățile centrale ce au în responsabilitate administrarea drumurilor naționale și europene care străbat județul Suceava, de „incompetență totală”. Parlamentarul a spus, într-o conferință de presă, că „cei care conduc acum Ministerul Transporturilor dau dovadă de incompetență totală” și au ca principal scop promovarea doar a turismului din Valea Prahovei. „Drumurile naționale și europene din județul Suceava sunt, în momentul de față, impracticabile.
 

Eu consider că intenționat s-a blocat turismul în zona de nord a Moldovei, care, fără o rețea de drumuri cel puțin normală, nu poate fi considerat un turism civilizat”, a mai spus dl Tărniceru. El a anunțat că va monitoriza în permanență activitatea ministerului în județul Suceava și că va interpela „ori de câte ori va fi nevoie” pe ministrul de resort pentru a debloca lucrurile în zonă. Deputatul a făcut un apel și la ceilalți parlamentari suceveni pentru a solicita împreună refacerea de urgență a traseelor de importanță națională ce străbat județul Suceava. „Dezvoltarea turismului ar trebui să-i preocupe pe toți parlamentarii suceveni, nu doar pe unii”, a mai spus dl Tărniceru.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: