Membrii PNL Suceava… fac case (pentru sinistrați)

Președintele Organizației Județene Suceava a PNL, dl Ion Lungu, a anunțat că organizația pe care o conduce intenționează să strângă cel puțin 400 milioane de lei, bani ce vor fi folosiți pentru ajutorarea sinistraților din județele României afectate de inundațiile din acest an. Dl Lungu a spus, ieri, într-o conferință de presă, că, până în momentul de față, liberalii au adunat 30 milioane de lei vechi, bani care însă provin doar de la Organizația Municipală Suceava. „Vom ajuta oamenii care au avut de suferit. Avem un proiect național care se numește «O casă pentru sinistrați», prin care fiecare organizație județeană va trebui să construiască minimum o casă pentru cei afectați de inundații.
 

Cu siguranță, PNL Suceava va construi o casă”, a spus președintele liberal. El a precizat că aceste case vor trebui să respecte specificul arhitectonic al zonelor în care vor fi construite și că este vorba de un număr de aproximativ 100 de astfel de locuințe.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: