Dl Prodan este optimist

Senatorul PNL de Suceava, Tiberiu Prodan, a apreciat, vineri, că un vot negativ al PD la o eventuală moțiune de cenzură a guvernului va determina ruperea Alianței D.A., considerând fără logică o asemenea situație. Dl Prodan a spus, într-o conferință de presă, că nu există motive pentru ca o moțiune de cenzură la adresa actualului guvern să fie adoptată. El a arătat că și Teodor Stolojan a reiterat crezul pe care îl are de întărire a Alianței D.A. „Un vot negativ din partea Partidului Democrat la următoarea moțiune de cenzură, practic ar însemna ruperea Alianței, nu continuarea pro-gramului Alianței.
 

Nu pot să cred, ca și logică, că se va întâmpla acest lucru”, a spus dl Prodan. Domnia sa a mai arătat că nu există motive pentru ca Guvernul Tăriceanu să fie înlocuit, subliniind că „aproximativ 70 la sută din ceea ce s-a pus în «Carta portocalie», în Programul de guvernare, este realizat”. El a mai apreciat că nu va fi necesară o remaniere guvernamentală după prezentarea Raportului de țară. „S-a discutat și în exterior acest aspect și, din cele 11 puncte care au rămas în continuare a fi monitorizate, se pare că vor rămâne șase. Din cele șase, pe agricultură vor fi trei și vor rămâne trei pe alte domenii. S-ar putea să mai intervină ceva în plus în domeniul sănătății. Hotărârea care este luată este de a fi integrați în UE, urmând o reașezare a termenelor pentru punctele rămase nesoluționate”, a conchis dl Prodan.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: