Dl Ovidiu Donțu pregătește „catalogul abuzurilor“ față de membrii PSD

Vicepreședintele PSD Suceava spune că liderii județeni ai partidului sunt mulțumiți de rezultatele campaniei liberale împotriva oamenilor de afaceri din PSD
Vicepreședintele PSD Suceava, Ovidiu Donțu, a declarat, vineri, că actuala putere hărțuiește membrii PSD, ajungându-se până la proprietarii de chioșcuri de la sate, și a anunțat că va întocmi un „catalog al abuzurilor împotriva membrilor PSD”. Dl Donțu a spus, într-o conferință de presă, că PSD „a luat act” că programul lansat de vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur, „Să controlăm firmele PSD”, s-a încheiat, iar conducerea PSD Suceava „este mulțumită de rezultate”.
 

„PSD a rezistat acestor controale”, a spus dl Donțu. Domnia sa a anunțat că va centraliza toate datele din organizațiile locale în vederea întocmirii unui catalog al abuzurilor față de membrii PSD. „Vom centraliza controalele la magazine, chioșcuri sătești aparținând membrilor PSD pentru a se vedea dimensiunea preocupărilor față de apartenența politică a unui proprietar de firmă și nu preocuparea față de marea corupție, față de marele tunuri care se dau și astăzi în economia românească”, a spus dl Donțu.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: