Comunele României

De la Panaci, la Innsbruck

Asociația Comunelor din România, al cărei președinte este primarul comunei Panaci, Vasile Cazan, a devenit membru cu drepturi depline în Consiliul Comunelor și Regiunilor din Europa. Zi-lele acestea, la întrunirea de la Innsbruck, Austria, participă 44 de primari din România, printre care și doi suceveni. Președintele Cazan, de la Panaci, a fost însoțit de primarul comunei Siminicea, Gheorghe Haliță, acceptarea în consiliu a asociației comunelor din țara noastră fiind considerată, de către vicepreședintele PRM al Consiliului Județean, Stela Acatrinei, o importantă realizare: „Acceptarea ca membru cu drepturi depline în Consiliul Comunelor și Regiunilor din Europa reprezintă o recunoaștere…
 

a eforturilor făcute de țara noastră pentru integrare în Uniunea Europeană, a faptului că unitățile administrativ-teritoriale de acest rang din România au devenit mai apropiate de oameni”. Dna Acatrinei a mai precizat că înalții res-ponsabili prezenți la forumul din Austria au promis sprijin pentru îmbunătățirea calității serviciilor publice din comunele românești.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: