Cinci „prădători“ de lemne, titulari de dosare penale

Încă cinci suceveni sunt cercetați pentru tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos după ce au fost, aproape toți, prinși în flagrant, în zilele de 11 și 12 mai, în timp ce se „înfruptau” din lemnul ce aparține altora. Ion P., din Dorna Candrenilor, a fost prins furând arbori din pădurea Ocolului Silvic Dorna R. A., în valoare de 6.000.000 lei. Îl însoțesc în fața procurorilor Ioan S. și Constantin B. din Tiha Bărgăului, județul Bistrița, găsiți de polițiști și lucrătorii silvici în timp ce dădeau să plece din pădurea de pe raza comunei Poiana Stampei cu o căruță plină cu circa 5 mc de lemn atunci tăiat, lemn în valoare de 10.000.000 lei.
 

În pădurea Ocolului Silvic Vama a mai fost prins un „prădător”, pe nume Vasile S., din localitate, care, joi, tăiase brad în valoare de 6.600.000 milioane de lei. Ultimul client al polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean din această săptămână este Mihai D., de 20 de ani, din Frasin, care, parcă vorbit cu ceilalți infractori identificați, n-a depășit ca prejudiciu, deși e aproape, suma de 7.000.000 – valoarea a doi arbori în volum de 4,5 mc.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: