Mircea Grosaru vrea parlamentar european

Parlamentarul sucevean Mircea Grosaru, deputat din partea Asociației Italienilor din România, și-a lansat pe piață intenția de a candida la Parlamentul European, fiind, de altfel, primul sucevean care a anunțat că-și dorește acest lucru. Într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Europei, dl Grosaru le cere tinerilor „să aibă răbdarea și înțelepciunea care îi caracterizează pentru a depăși limita acestui dificil traseu care se va încheia la 1 ianuarie 2007”.
 

Deputatul sucevean nu pierde însă ocazia de a își lansa oferta sa pentru Parlamentul European și, într-o formulă mai mult decât evidentă, anunță că „personal, îmi doresc să mi se ofere șansa de a participa la alegerea pentru Parlamentul European”.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: