Înscrieri la Academia de Poliție

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a început recrutarea candidaților în vederea înscrierii la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Drept, învățământ de zi, cu durata de 4 ani, sesiunea 2006. După cum am fost informați, candidații trebuie să aibă înălțimea minimă de 1,75 m bărbați și 1,70 – femei, vârsta de până la 25 de ani împliniți în anul 2006 și să îndeplinească cumulativ celelalte condiții impuse. Nu se acordă derogări de la condițiile de selecție .
 

Înscrierea candidaților se va face până la 15 iunie 2006 la sediul Inspectoratului, în zilele de luni și miercuri, începând cu ora 13 (candidații se vor prezenta la Centrul Medical Județean Suceava al M.A.I., unde vor achita suma de 100 RON pentru deschiderea fișei medicale). Concursul constă în 3 probe eliminatorii, respectiv examinarea medicală, examinarea psihologică și susținerea probelor de aptitudini fizice, precum și a probei de evaluare a cunoștințelor la următoarele discipline: limba română, limba străină și istoria românilor (test grilă). Alte informații, inclusiv tematica și bibliografia, sunt afișate la sediul I.P.J. Su-ceava sau pe SITE-ul www.academiadepolitie.ro sau http://sv.politiaromana.ro. Informațiile pot fi furnizate chiar și telefonic (0230/203114).

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: